حدودا ۴۰ سال است که اجرای سازه بتنی به روش قالب پیوسته و یا قالب تونلی در دنیا متداول شده است و هر ساله مورد بازنگری فنی از سوی طراحان، مجریان، انبوه سازان و سازندگان قالب قرار میگیرد، به طور قطع میتوان گفت نسبت به زمان ابداع آن تغییرات و رشد روز افزون داشته است.
قالب تونل فرم به دلیل نحوه ی اجرای آن و شکل قالب فلزی که دارد این گونه نامگذاری شده است، به این قالب فلزی بتن قالب تونلی یا قالب تونلی فرم هم گفته میشود، سیستم قالب تونل فرم، از چهار مزیت کاهش زمان، کاهش هزینه ، ارتقای کیفیت و افزایش ایمنی کارکنان برخوردار است، اگر می خواهید درباره این قالب فلزی بتن بیشتر بدانید با ما همراه باشید.
قالب تونلی فرم چیست؟
قالب تونلی فرم یکی از کارآمد ترین سیستم های کارآمد در پروژه های بتنی شناخته شده است، در این سیستم یکپارچه، بتن ریزی در یک مرحله به آسانی و به طور کامل قابل اجراست. وقتی حرف از بتن ریزی یک مرحله ای میزنیم یعنی در این سیستم دیوارها و سقف ها در یک مرحله بتن ریزی شده و در نتیجه سازه ای یکپارچه و منظم از نظر ساختار ایجاد خواهد شد از این رو جهت پروژه های انبوه سازی مسکن مانند مسکن مهر یا ملی مسکن از سیستم قالب تونلی فرم استفاده می شود.
در کل سیستم قالب تونل فرم بعنوان یک فناوری کارآمد در کشور بسیار مورد استقبال قرار گرفت زیرا در این سیستم علاوه بر اهمیت بهای تمام شده ساخت، کیفیت اجرا و سرعت بالا در اجرای پروژه های انبوه سازی، بتن ریزی در یک مرحله قابل اجراست .
کاربرد قالب تونلی فرم ( تونل فرم )
قالب تونلی فرم جهت طرح های انبوه سازی بیشتر استفاده می شود و اصولا اجرای این سیستم در پروژه های کوچک، قابلیت توجیه نخواهد داشت. در برنامه های توسعه کشور بکارگیری تکنولوژی جدید قالب تونل فرم در زمینه ارتقای کمی و کیفی مسکن ضمن رعایت استانداردهای فنی و مقررات ملی ساختمان و بهره گیری از بهترین روش های ساخت صنعتی مسکن به صورت انبوه شناخته شده است.
در سیستم قالب تونلی فرم، تقریبا بین ۸ تا ۱۰ طبقه را می توان بهره وری کرد، نکته حائز اهمیت این است که با استفاده از قالب تونلی فرم هزینه صورت گرفته تا اتمام اسکلت، دیوارها و اندودهای داخلی، نسبت به دیگر سیستم ها کمتر از ۱۹ و۳۸ درصد می باشد. د رادامه با مزایا و معایب این سیستم بیشتر خواهید شد، ما را همراهی کنید. کاربرد قالب تونلی فرم هیچ تضادی با استاندارد محیطزیستی ندارد.
مزایای استفاده از قالب تونلی
معایب قالب تونلی فرم
ساختار قالب تونل فرم ( تونلی فرم )
ساختار قالب تونلی فرم، به اندازه تقریبی ابعاد فضاها مثلا ابعاد یک اتاق طبق نقشه معماری طراحی می شود. برای قالب بندی یا قالب برداری، نباید به ابعاد کوچک تبدیل شوند و با همان ابعاد اولیه و بصورت یکپارچه از فضا انتقال داده می شوند. خروج قالب تونل فرم، پس از بتن ریزی دیوار و سقف و گیرش اولیه بتن ، با فاصله دادن قالب ها از جدارهای بتن ریزی شده و با حرکت افقی روی چرخ یا غلطک صورت می گیرد. اجزای مختلف تشکیل دهنده ساختار قالب تونلی شامل موارد زیر می باشد که عبارت است از:
قیمت قالب تونلی فرم
برای خرید و قیمت قالب تونلی فرم با کارشناسان فروش ما تماس برقرار کنید.قیمت قالب تونلی فرم بر خلاف سیستم قالب های قدیمی و سنتی بر اساس وزن محصول نیست و متر در قیمت قالب تونلی فرم آن نیز تاثیر گذار نیز میباشد.قیمت قالب تونلی فرم با نقشه ای که کارفرما به تولید کننده میدهد مشخص میشود.در مقایسه با دیگر محصولات، در ابتدا شاید فکر کنید قیمت سیستم قالب تونل فرم بسیار بالا است ولی در واقع بعد از محاسبه سرعت اجرای پروژه و کم کردن نیروی انسانی و استفاده از تجهیزاتی مانند جرثقیل و ... متوجه خواهید شد، اجرای این سیستم برای پروژه های انبوه سازی بسیار مقرون است، جهت دریافت اطلاعات فنی دقیق و قیمت روز قالب تونل فرم می توانید با کارشناس فروش سازه بتن تماس بگیرید.
سیستم قالب تونلی فرم
این شرکت با استفاده از تکنولوژی روز و بکارگیری نیروی متخصص و مجرب توانسته محصولات خود را با کیفیت و استاندارد بالا به بازار عرضه کند.



پرسش و پاسخ
کاربرد قالب تونلی فرم چیست؟
قالب تونلی فرم جهت طرح های انبوه سازی بیشتر استفاده می شود .
مهمترین مزایای استفاده از قالب تونلی چیست؟
بالا بودن سرعت ساخت و ساز مهمترین مزایای اصلی استفاده از این نوع سیستم بتنی می باشد.
اجزای مختلف تشکیل دهنده ساختار قالب تونلی چیست؟
پانل (پانل دیواره ،پانل پشت ، پانل سقف)، فیلر (فیلر پانل دیواره ، فیلر پانل سقف)، تراز کننده های ثابت و متحرک-جک ها، چرخ ها و رابط ها، پلتفرم و خرپا و رامکا، ROLLER و STOPPER و سایر اتصالات و مهارکننده ها