عایق امولسیونی پایه آب یکی از تجهیزاتی است که در ساخت و ساز مورد استفاده قرار میگیرد. البته کارهای زیادی انجام میشود ، که برخی از آن ها برای مستحکم سازی میباشد و برخی دیگر جنبه زیباسازی دارد. در هر صورت در این بین اقداماتی وجود دارد که انجام دادن آن ها از ضرورات به حساب می آید ؛ زیرا ممکن است در مواقعی باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات اساسی و هزیه آور شود. عایق امولسیونی پایه آب یکی از اقداماتی است که باید در سازه ها انجام شود. با این محصول شما میتوانید به راحتی از ورود رطوبت به بتن ها و درز ها جلوگیری کنید ، و البته مانع به وجود آمدن مشکل های بزرگ شوید.
عایق امولسیونی پایه آب چیست؟
اولین نکته ای که افراد باید راجب به هر محصولی بدانند ، این است که آن ابزار و یا محصول چیست و چه کاری انجام میدهد. زیرا با نداشتن اطلاعات و نحوه نادرست استفاده میتوانید ایراد هایی را به وجود بیاورید. یکی از مشکلات موجود در صنعت ساخت و ساز ، ایجاد ترک در سازه های بتنی میباشد. زمانی که بتن ها به خاطر حالت خمیری بودن ، آب از دست میدهند و یا آب زیادی جذب میکنن ، استقامت و مقاومت خود را از دست میدهند. برای اینکه بتوانید بتن ها محافظت کنید و مانع ورود آب و عوامل تخریب پذیر دیگر شوید ، بهترین راه حال استفاه از عایق امولسیونی پایه آب است. این محصول مانند یک پوشش بر روی بتن آمده و تمامی ترک هایی که در سطح وجود دارد را پر میکند. اینگونه فضایی وجود ندارد تا عواملی که باعث تخریب میشوند ، به داخل بتن نفوذ داشته باشند و سازه را سست کنند.
مشخصات عایق امولسیونی پایه آب
تمامی محصولات یک سری ویژگی ها دارند که منحصر به فرد خود آنهاست. البته که همین خاصیت ها و ویژگی ها هستند که باعث شده تا محصولات مورد توجه کاربران قرار گیرند و در مسائل مختلف استفاده شوند. عایق امولسیونی پایه آب نیز از این وضوع به دور نبوده و ویژگی های خودش را دارد. این محصول به صورت مایع غلیظ بوده که شما بعد از خواندن دستور عمل آن میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. عایق امولسیونی به رنگ سفید بوده است و به وزن 1.1 کیلوگرم میتوانید آن را تهیه نمایید. از مهم ترین قالبیت هایی که دارد ، انحلال در آب است. زمانی هم که برای خشک شدن آن در سطح باید بگذارید ، سه ساعت میباشد اما برای خشک شدن نهایی 3 تا 7 روز وقت لازم است. نکته ای که مهم است و باید گفته شود ، این است که ذرات غیر محلول در آن وجود ندارد.
کاربرد عایق امولسیونی پایه آب
شما از عایق امولسیونی پایه آب در مقاطع مختلف میتوانید استفاده کنید. از کاربردهایی که این محصول دارد عبارتند از :
اگر بخواهیم به طور کلی به این محصول نگاهی بیاندازیم ، باید بگوییم که: این عایق باعث میشود تا از نفوذ هر گونه گرد و خاک ، آب و عوامل مخرب دیگر جلوگیری شود.
مزایای استفاده از عاق امولسیونی پایه آب
عایق امولسیونی پایه آب مزایایی دارد که باعث شده تا مورد استقبال خیلی از افراد قرار گیرد. از مزایا عبارتند از:
به طور کل عایق امولسیونی پایه آب نوعی پوشش بر روی سطح ها به حساب می آید که مانع از نفوذ هر عاملی به داخل بتن ها و یا فلز ها میشود.
روش مصرف عایق امولسیونی پایه آب
سطحی که میخواهید بر روی آن از عایق امولسیونی پایه آب استفاده کنید باید کاملا تمیز و فاقد هر گونه گرد و خاک و کثیفی باشد.اگر سطح مورد نظر آلوده بود حتما با فشار آب شدید آن را تمیز کنید. یک واحد از محصول را با یک واحد از آب با همزن برقی به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و به عنوان پرایمر بر روی سطح مورد نظر اجرا کنید.
پرایمری که در زیر کار میزنید باید به اندازه خشک شود که دست به آن نچسبد. پس از اینکه پرایمر خشک شد ، با قلمو یک لایه عایق را بر روی سطح میزنید. پس از گیرش لایه اول که حدود 2 تا 3 ساعت زمان میبرد میتوانید لایه دوم را بزنید. توصیه میشود برای افزایش کیفیت ، از مش فیبر گلاس در بین لایه ها استفاده نمایید.
میزان مصرف عایق امولسیونی پایه آب
میزانی که شما از عایق امولسیونی پایه آب استفاده میکنید ، کاملا به جنس سطحی که دارید وابسته است. یعنی در واقع زبری تخلخل سطح مورد نظر تعیین میکند که چه میزان محصول را نیاز دارید. اما اگر بخواهیم به صورت کلی بگوییم معمولا بین 1 الی 1,5 کیلوگرم در متر مربع استفاده میشود.
عایق های امولسیونی پایه آب
این شرکت با استفاده از تکنولوژی روز و بکارگیری نیروی متخصص و مجرب توانسته محصولات خود را با کیفیت و استاندارد بالا به بازار عرضه کند.



پرسش و پاسخ
بسته بندی عایق امولسیونی پایه آب به چه شکل است ؟
بسته بندی این محصول د ر سطل های 20 کیلویی است.
حالت عایق امولسیونی پایه آب چگونه است؟
این محصول به صورت مایع غلیظ می باشد.
دو مورد کاربردی عایق امولسیونی پایه آب چیست؟
مورد اول : قابلیت استفاده بر روی فونداسیون های مدفون و نیمه مدفون در خاک
مورد دوم : اجرا روی سطوح فلزی برای جلوگیری از نفود عوامل مخرب شیمیایی